📺 MEDYA HABER

[tv][bsummary]

🎬 SİNEMAGAZİN

[sinemagazin][bsummary]

🎵 MÜZİKALİTE

[müzikalite][bsummary]

💎 MODERNİZE

[modernize][bsummary]

🔬 AKTÜEL

[Bilgisel][bsummary]

🗃️ DOKÜMAN

[Doküman][bsummary]

🚘 LANSMAN

[lansman][bsummary]

🏆 SPOR

[Spor Habercisi][bsummary]

🎤 RÖPORTAJ

[röportaj][twocolumns]

🚨 ALARM

[Alarm][bigposts]

İSTANBUL NOW TV YAYINA BAŞLAYABİLİR Mİ


Bu haberin detayları ilk defa fortunaTVcom'daİstanbul merkezli yeni bir eğlence kanalı olarak yayına başlamaya hazırlanan İstanbul Now TV'nin logo ve görsellerini ilk kez paylaşıyoruz. İstanbul Now TV Kanalı, Maslak'taki stüdyolarından yayına başlayacak. Fakat FOX'un isim değiştirip ''Now'' olmasıyla birlikte ''İstanbul Now'' isminde de iki kurum arasında bir sorun olacağını düşünüyordum. Mevcut stüdyolarına reji (yayın odası) yapılması için aylardır bekleyen İstanbul Now TV'nin ABD'li NOW TV (eski FOX) ile marka sorunu baş gösterdi. İstanbul Now TV'de henüz teknik olarak hiç bir hazırlık da tamamlanmadı. Bu gidişatı pek iyi görmüyorum.  


İSTANBUL NOW TV HABERLERİMİZ 

Uzun süredir dijital mecralar ve ulusal televizyon kanallarına içerik üreten ekibi sayesinde yayında kullanabilecekleri program stoklarının hazır durumda olduğunu düşündüğüm kanal yayına başlayabilecek mi? 


FOX isimi NOW olarak değişmişken yeni kurulan bir kanal neden İstanbul Now TV ismini tercih eder, ona pek anlam veremedim. Mördak açıklarsa hep beraber değerlendiririz. ''Eğlence Kanalı'' olarak duyurmuş olsalar da ilk önce habercileri transfer etmiş olmaları da bazı sinyaller veriyor. Yayına başladıklarında onu da değerlendiririz. (Yeni gelişmelerde haberimiz güncellenir) 


3 yorum:

  1. Bazı haber kaynaklarına göre ağustos ayında başlayacaktı, sanırım bir şeyler yolunda gitmedi. Bir bilginiz var mı yayına başlamaya bilir mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç bir zaman yayın tarihi verilmedi. Bazı haber kaynakları tık almak için tarih uyduruyorlar. Öyle bir tarih olsa önce biz yazardık. İstanbul Now TV'de yolunda gitmeyen konuları haberimizde güncellemiştik. Tekrar okuyunuz, detaylar haberimizde.

      Sil
    2. Anladım verdiğiniz bilgi için teşekkürler

      Sil

Düzgün dille ve itham hakaret içermeyen yorumlarınız, editör onayından sonra yayınlanmaktadır. www.fortunaTV.com

🛒 GÜNLÜK YAŞAM



📡 DIŞ İÇERİKLER