📺 MEDYA HABER

[tv][bsummary]

🎬 SİNEMAGAZİN

[sinemagazin][bsummary]

🎵 MÜZİKALİTE

[müzikalite][bsummary]

💎 MODERNİZE

[modernize][bsummary]

🏆 SPOR

[Spor Habercisi][bsummary]

🔬 AKTÜEL

[Bilgisel][bsummary]

🗃️ DOKÜMAN

[Doküman][bsummary]

🚘 LANSMAN

[lansman][bsummary]

🎤 RÖPORTAJ

[röportaj][twocolumns]

🚨 ALARM

[Alarm][bigposts]

ALEX DE SOUZA ANTALYASPOR'DA BAŞARILI OLUR MU


Alex de Souza Teknik Direktör olarak Antalyaspor'la anlaştı. Nuri Şahin geldiği günden beri mali sorunlar yaşayan kulüpte hocayı hep desteklemiştim. Bir kısım taraftar kulüp içindeki sorunları hesaba katmadan Nuri Şahin'i eleştiriyordu. Antalyaspor, Dortmund'a giden hocayı elinden kaçırdı. Teknik direktör arayışına başladığında benim de önerdiğim isimler olmuştu. Yönetim Alex de Souza ile anlaştı. Transfer haberlerinin altında Fenerbahçe yorumlarının arasında Antalyasporlu memleketlilerimin yorumlarını bulmakta zorlanmıştım. Fenerbahçe kanadı büyük bir sevinçle karşılarken, Antalyasporlular temkinli yaklaştı. 

Alex de Souza şüphesiz harika bir futbolcu ve iyi bir karakterdir. Fakat, en ufak bir başarı elde ettiği anda Fenerbahçe'ye gider ve Antalyaspor yine sıfırdan başlamak zorunda kalır. Alex, teknik direktörlük hayatında yolun başında olduğu için ondan pek bir beklentim yok. Antalyaspor'a sadece marka bilinirliği katabilir. Samuel Eto'o ve Luiz Adriano gibi yıldızlarla dünyada bilinirliğini artıran Antalyasporumuz'un sahada boy gösterecek yeni bir yıldız isme ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Antalyaspor scouting ekibinin harika işler yapabileceğini biliyorum. 

Bir kaç yıl önce profesyonel işimin bir parçası olarak ünlü golcü Diego Costa'yı teklif etmiştim ama transferde tercih edilmemişti. Kaleci arandığı dönemde Manchester United'taki bağlantılarım sebebiyle Hollanda Milli Takım kalecisi Maarten Stekelenburg'u teklif ettim o da olmadı. Alexis Sanchez ve Juan Mata (sonradan Galatasaray'a geldi) gibi bir kaç yıldızı daha Antalyaspor'a teklif etmiştim, onları da tercih etmediler. Sonuç ne olursa olsun kulüp geçmişim sebebiyle ben futbolcuları her zaman ilk olarak Antalyaspor'a teklif ediyorum. Olumsuz olursa diğer kulüplerle görüşüyorum. 

Artık Antalyaspor dünyada bilinen bir futbol kulübü. Antalya şehri dünyada en çok bilinen 10 turistik şehirden biri. Transferlerde bu büyük avantajın kullanılması lazım. Nasıl ki 3 büyükler haricindeki İstanbul kulüpleri şehrin konumu ve markası sebebiyle transferde bir adım önde oluyorsa, Antalya'nın da öyle konumlanması gerekiyor. Antalyaspor'un kesinlikle Avrupa Kupaları'nda en azından UEFA Intertoto veya Konferans Ligi'nde bugüne kadar yer alması gerekiyordu. Çok eskiden yer almıştı ama artık Süper Lig'in ilk 7 takımından birinin Antalyaspor olması gerekiyor. 

Antalyaspor yönetimine bir uyarım olacak: Kulübün sosyal medya hesaplarında yorumlar kısmının kapalı olması Antalyaspor taraftarına çok büyük ayıptır. açın ve isteyen istediğini yazsın. Saygı sınırlarını aşanları engelleyin olup bitsin. Koskoca Antalyaspor'un yorumları kısıtlaması çok yanlış bir hareket. 


ANTALYASPOR MAÇLARI HABERLER YORUMLAR 

Antalyaspor haberleri, maç yorumları, transferler ve futbol gündemini oluşturan konularda fortuna Zafer'den özel yazılar. 30 yılı aşan bir sürede Antalya sporuna şube müdürü olarak hizmet etmiş olan babam ve annem vesilesiyle memleketim Antalya'da stadyumlarda ve spor salonlarında büyüdüm. Abim, ablam ve benim madalyalı sporcular olarak spora yatkınlığımız ve ilgimiz oradan gelir. Antalyaspor'un yeri her zaman bizim için ayrıdır. 4 Haziran 2024'te ebedi hayata irtihal eden babamın kupa töreninden kalma bir karesini yazıma kapak yapmayı tercih ettim. Artık, Antalyasporumuz'la ilgili yazılarım bu sayfada yer alıyor. 


Beşiktaş haberleri, Fenerbahçe haberleri, Galatasaray haberleri, maç yorumları, transferler ve futbol gündemini oluşturan konularda 3 büyüklerden haberler

HABER VE YORUMLAR: fortuna Zafer 

fortunaTV'deki TÜM YAZILARI İÇİN BURAYA TIKLA. 


1 yorum:

  1. Antalyaspor haberleri, maç yorumları, transferler ve futbol gündemini oluşturan konularda fortuna Zafer'den özel yazılar.

    YanıtlaSil

Düzgün dille ve itham hakaret içermeyen yorumlarınız, editör onayından sonra yayınlanmaktadır. www.fortunaTV.com

🛒 GÜNLÜK YAŞAM



📡 DIŞ İÇERİKLER