📺 MEDYA HABER

[tv][bsummary]

🎬 SİNEMAGAZİN

[sinemagazin][bsummary]

🎵 MÜZİKALİTE

[müzikalite][bsummary]

💎 MODERNİZE

[modernize][bsummary]

🔬 AKTÜEL

[Bilgisel][bsummary]

🗃️ DOKÜMAN

[Doküman][bsummary]

🚘 LANSMAN

[lansman][bsummary]

🏆 SPOR

[Spor Habercisi][bsummary]

🎤 RÖPORTAJ

[röportaj][twocolumns]

🚨 ALARM

[Alarm][bigposts]

FİLM-SAN ÖDÜLLERİ'NE CRR KONSER SALONU'NDA KATILDIK


Film-San Vakfı tarafından ilk kez düzenlenecek olan “FİLM-SAN Ödül Töreni” 9 Eylül 2024 Pazartesi günü 19:00'da İstanbul Harbiye (CRR) Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda gerçekleştirilecek. Sunuculuğunu Meral Konrat ve Kıvanç Terzioğlu’nun üstleneceği gecede, 2023-2024 sezonundaki başarılı sinema ve dizi yapımlarında yer alan isimler onurlandırılacak. Makedonya'nın ünlü şarkıcı ve tv yıldızı Big Mama, ödül gecesinde sahne alacak. 


Sinema sektörüne emek vermiş sanatçıların örgütlenmesi, sosyal hakların iyileştirilmesi ve emeklilik haklarının sağlanmasına yönelik çalışmalar yürüten Film-San Vakfı, 49 yıl sonra ilk kez düzenlediği ödül töreni ile dizi ve film sektörünün başarılı isimlerini onurlandırdı. Bizler de törende yerimizi aldık. 


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı ve Beyoğlu Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen FİLM-SAN Ödül Töreni, 9 Eylül 2024 Pazartesi günü Harbiye (CRR) Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda gerçekleştirildi. Sanat camiasının bir araya geldiği törende, 2023-2024 sezonundaki başarılı sinema ve dizi yapımlarında yer alan isimlere ödülleri takdim edildi. 


VEFA ÖDÜLLERİ AYLA ALGAN VE TÜRKER İNANOĞLU’NA VERİLDİ 

Gecede ödül alan isimler; Engin Çağlar, Meral Konrat, Atılay Uluışık, Neslihan Akça, Semih Akça, Sevinç Özer, Derya Özgören, Murat Özen ve Kıvanç Terzioğlu’dan oluşan jüri belirledi. 1975 yılından bu yana çalışmalar yürüten Film-San’ın ilk kez düzenlediği törende, iki usta isim; Ayla Algan ve Türker İnanoğlu ‘’Vefa Ödülü’’  ile onurlandırıldı. 


FİLM-SAN ÖDÜL TÖRENİ’NDE 32 KATEGORİDE ÖDÜLLER VERİLECEK 

Törende Dizi Ödülleri; En İyi Dizi, En İyi Dizi Yönetmen, En İyi Dizi Görüntü Yönetmeni, En İyi Dizi Senarist, En İyi Dizi Müzik, En İyi Dizi Kurgu, En İyi Dizi Erkek Oyuncu, En İyi Dizi Kadın Oyuncu, En İyi Dizi Yardımcı Rolde Erkek Oyuncu, En İyi Dizi Yardımcı Rolde Kadın Oyuncu, Umut Veren Ödülleri;  Umut Veren Erkek Oyuncu, Umut Veren Kadın Oyuncu, Digital Ödülleri; En İyi Digital Sinema Filmi; En İyi Digital Sinema Erkek Oyuncu, En İyi Digital Sinema Kadın Oyuncu, En İyi Digital Dizi; Digital En İyi Dizi Erkek  Oyuncu, Digital En İyi Dizi Kadın Oyuncu, Sinema Ödülleri; En iyi Film, En İyi Yönetmen, En İyi Görüntü Yönetmeni, En İyi Senarist, En İyi Müzik, En İyi Kurgu, En İyi Erkek Oyuncu, En İyi Kadın Oyuncu, En İyi Yardımcı Rolde Erkek Oyuncu, En İyi Yardımcı Rolde Kadın Oyuncu, Onur  & Vefa Ödülleri  olmak üzere 32 Kategoride ödüller verilecek. 


FİLMSAN VAKFI 49 YILDIR SANATÇILARIN EMEKLİLİK HAKLARI İÇİN MÜCADELE VERİYOR 

Film-San Vakfı, 1975 yılında Ümit Utku, Hülya Koçyiğit, Engin Çağlar, Ayla Algan, Erkan Özerman, Emel Sayın, Selim Soydan, Murat Soydan, Muazzez Arçay, Aytaç Arman, Meral Orhonsoy, Fatma Belgen, Devlet Devrim, Bahar Öztan, Anta Toros gibi sinema, müzik ve tiyatro dünyasının önde gelen isimleri tarafından kurulmuş ve sanat emekçilerinin sosyal güvencelerini sağlamak amacıyla önemli çalışmalara imza atmıştır. 49 yıllık geçmişiyle Türkiye'de halen hizmet veren ilk ve tek kuruluş olma özelliğini sürdüren Film-San Vakfı, 4500'den fazla vakıf üyesine emeklilik hakkı sağlamıştır. 


FİLMSAN 2023-2024 SİNEMA DİZİ ÖDÜLLERİ ADAYLARI:

FİLMSAN DİZİ ÖDÜLLERİ 


En İyi Dizi Kurgu Adayları

1-) Kuruluş Osman/Yarkın San

2-) Yargı/Serdar Çakular

3-) Teşkilat/Ercan Cebeci

4-) Kızıl Goncalar/Tunçer Şengün

5-) Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi/İlker Ezgün 


En İyi Dizi Müzik Adayları

1-) Aile/Toygar Işıklı

2-) Bahar/Aytekin Ataş

3-) Kızılcık Şerbeti/Serkan Ölçer, Ece Ölçer

4-) Kuruluş Osman/Alpay Gültekin, Zeynep Alasya

5-) Yalı Çapkını/Güldiyar Tanrıdağlı 


En İyi Dizi Senarist Adaylar

1-) Kızıl Goncalar/ ükrü Necati Şahin, Melih Özyılmaz, Deniz Gürlek

2-) Kızılcık Şerbeti/Melis Civelek, Zeynep Gür

3-) İnci Taneleri/Yılmaz Erdoğan

4-) Yargı/Sema Ergenekon

5-) Yalı Çapkını/Mehmet Barış Günger 


En İyi Dizi Görüntü Yönetmeni Adaylar

1-) Kızıl Goncalar/Ercan Özkan (GYD)

2-) Kuruluş Osma /Efe Kubilay

3-) Kızılcık Şerbeti/Gökhan Nuh

4-) Gönül Dağı/Müslüm Şahin

5-) Teşkilat/Cihan Yeşiltarla


HABER: KIVANÇ TERZİOĞLU / HABER MERKEZİ 

Kıvanç Terzioğlu'nun fortunaTV'deki TÜM YAZILARI İÇİN BURAYA TIKLAYIN. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düzgün dille ve itham hakaret içermeyen yorumlarınız, editör onayından sonra yayınlanmaktadır. www.fortunaTV.com

🛒 GÜNLÜK YAŞAM



📡 DIŞ İÇERİKLER