📺 MEDYA HABER

[tv][bsummary]

🎬 SİNEMAGAZİN

[sinemagazin][bsummary]

🎵 MÜZİKALİTE

[müzikalite][bsummary]

💎 MODERNİZE

[modernize][bsummary]

🔬 AKTÜEL

[Bilgisel][bsummary]

🗃️ DOKÜMAN

[Doküman][bsummary]

🚘 LANSMAN

[lansman][bsummary]

🏆 SPOR

[Spor Habercisi][bsummary]

🎤 RÖPORTAJ

[röportaj][twocolumns]

🚨 ALARM

[Alarm][bigposts]

WBD SPORTS TÜRKİYE TV DİJİTAL YAYINA BAŞLIYOR


Bu haberin detaylarını ilk defa fortunaTV duyurduDiscovery Group Türkiye yatırımlarına bir yenisini daha ekleyerek 19 Ocak 2021'de BLU TV ile anlaşmış ve ''Dünyada ses getirecek büyük bir dijital içerik platformuna dönüştürmek üzere çalışmalara başlandığı'' duyurulmuştu. 


Warner Bros, WBD Sports, Discovery, TNT Sports, Eurosport, Max gibi kanalları elinde tutarken, Türkiye yatırımı için WBD Sports Türkiye (Warner Bros Discovery) TV Kanalı'nın açmak için rekabet kurulundan onay aldı. Online olarak spor yayınları yapacak olan WBD Sports kanalları halen ABD başta olmak üzere bir çok ülkede izleniyor.  


Rekabet Kurulu; “Warner Bros Discovery, Inc., The Walt Disney Company ve Fox Corporation tarafından spor odaklı bir sanal çok kanallı video program dağıtımcısı olan yeni ve tam işlevsel bir ortak girişim kurulması işlemine izin verilmesi kararlaştırıldı” duyurusu yapıldı. 


Discovery Group Türkiye yatırımlarına bir yenisini daha ekleyerek 19 Ocak 2021'de BLU TV ile anlaşmış ve ''Dünyada ses getirecek büyük bir dijital içerik platformuna dönüştürmek üzere çalışmalara başlandığı'' duyurulmuştu. 


Warner Bros. Discovery Sports Hakkında 

Warner Bros. Discovery Sports, WBD'nin spor markaları, kanalları ve platformları portföyünü temsil eder. Her ay toplamda 130 milyon kişiye ulaşarak, 200'den fazla pazarda ve 20'den fazla dilde, tüketicilerin zaman geçirdiği tüm platformlarda -ücretsiz yayın TV, ücretli TV, yayın akışı, çevrimiçi ve sosyal- hayranlar ve geniş kitlelerle etkileşim kurar. 

Bunlar arasında çok sevilen tüketici markaları Eurosport, TNT Sports, Global Cycling Network (GCN), Global Mountain Bike Network (GMBN) ve Golf Digest'in yanı sıra discovery+ ve Warner Bros. Discovery'nin ücretsiz TV ağlarındaki spor programları ve içerikleri yer alıyor. 

WBD Sports, her yıl beş kıtada 55 etkinliği yöneten etkinlik yönetimi ve tanıtım bölümüyle 360° kapsamlı bir hizmet sunuyor. 

İzleyicileri dünyanın en büyük spor etkinlikleriyle buluşturuyoruz. 

WBD Sports'un tüketici markaları, izleyicileri dünyanın en büyük spor etkinlikleriyle buluşturuyor. Bunlara Avrupa'daki Olimpiyat Oyunları'nın evi olması; tenisin Grand Slam'leri; bisikletin Grand Tour'ları, yılda 600'den fazla bisiklet yayını, UCI Pist Şampiyonları Ligi, ESO Sports ile 2023'ten itibaren UCI Dağ Bisikleti Dünya Kupası; yıl boyu PGA TOUR; 2023'ten itibaren Ocean Race; Snooker Dünya Turu; ABB FIA Formula E Dünya Şampiyonası ile en iyi elektrikli yarış serisi; FIM Speedway GP, Speedway of Nations ve Speedway Dünya Kupası; ve her büyük kış sporları Dünya Şampiyonası ve Dünya Kupası etkinliği dahildir. 

İngiltere ve İrlanda'daki TNT Sports , Premier Lig, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, UEFA Avrupa Konferans Ligi, Premiership Rugby, MotoGP, Kriket, UFC, Boks ve WWE dahil olmak üzere özel canlı sporları sunar. discovery+, İngiltere'deki TNT Sports için yayın adresidir. 

HABER: fortuna Zafer 

fortunaTV'deki TÜM YAZILARI İÇİN BURAYA TIKLA. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düzgün dille ve itham hakaret içermeyen yorumlarınız, editör onayından sonra yayınlanmaktadır. www.fortunaTV.com

🛒 GÜNLÜK YAŞAM



📡 DIŞ İÇERİKLER