📺 MEDYA HABER

[tv][bsummary]

🎬 SİNEMAGAZİN

[sinemagazin][bsummary]

🎵 MÜZİKALİTE

[müzikalite][bsummary]

💎 MODERNİZE

[modernize][bsummary]

🏆 SPOR

[Spor Habercisi][bsummary]

🔬 AKTÜEL

[Bilgisel][bsummary]

🗃️ DOKÜMAN

[Doküman][bsummary]

🚘 LANSMAN

[lansman][bsummary]

🎤 RÖPORTAJ

[röportaj][twocolumns]

🚨 ALARM

[Alarm][bigposts]

MTEL TURKEY MOVE TV DİJİTAL YAYIN PLATFORMU

Bu haberin detayları ilk defa fortunaTVcom'da | MTEL Turkey Move Dijital Yayın Platformu Türkiye'de. ''Bu Senin Dünyan'' sloganıyla Yugoslavya bölgesinin tanınmış platformu olan MTEL Turkey Genel Müdürü Zoran DRAŠKOVIĆ, Türkiye yatırımıyla ilgili bir kaç önce açıklamalarda bulunmuştu. Türk kullanıcıların çok az bildiği televizyon kanallarına yer veren MTEL Move platformunun hedef kitlesi, Sırbistan, Bosna Hersek, Makedonya, Hırvatistan, Karadağ başta olmak üzere Yugoslavya bölgeleri ve Balkan ülkeleri. 

Bazı Türk izleyici yorumlarında, ''Hiç bir kanalı bilmiyoruz. Türkçe altyazı yok. Türk kanalları yok'' vb. eleştiriler gördüğüm için bu detayı verdim. Sevgili izleyiciler, yatırımcıların en büyük beklentisi veya hedefi siz değilsiniz. Öncelikli olarak Türkiye'de yaşayan Balkan ve Yugoslavya kökenli izleyicileri hedefliyorlar. Asya Bölgesi'nin televizyon kanalları da bu platformda yer alıyor. Alternatif olmayı hedefleyerek çok doğru bir iş yapıyorlar. 


Bence MTEL Move TV Platformu'nun Türkiye yatırımı harika bir proje. Yıllardır olması gereken bir işti ve sonunda oldu. Ben Kiril alfabesini bildiğim için Yugoslavya Bölgesi ülkeleri, Balkanlar ve Rusya Bölgesi'nin içeriklerindeki yazıları okuyabiliyorum. Bu yüzden bir şeyler anlayabiliyorum. Fakat Türk izleyiciler için karmaşık görünebilecektir. Ağırlıklı olarak Yugoslavya Balkanlar odaklı yayınlar olacaktır ama bu demek değil ki Türkçe yayınlar olmayacak. Mutlaka Türkiye hedefi doğrultusunda ellerindeki mevcut tv kanallarını verimli bir şekilde kullanacaklardır. Ayrıca, resmi temsilcisi olduğumuz Sırp futbolcumuzun maçlarını da MTEL Move TV ile izleyebileceğimiz fikri fortuna Medya olarak bizi sevindirdi. Kısacası alternatif olarak izleyiciye güzel içerikler sunacaklarını düşünüyorum. 


MTEL Turkey, 200+ TV Kanalı, 40+ Radyo İstasyonu, 1 STB (Set Ustu Kutu), 1 Akıllı TV, 2 Cihazda aynı anda izleme özelliğiyle dikkat çekiyor. (Yeni gelişmelerde haberimiz güncellenir. @fortunaTV sosyal medya hesaplarımızı takip et, haberi ilk duyan sen ol) 


MTEL Move Yayın Platfromu: Uygulamayı indirmek veya izlemek için BURAYA tıklayın. 

HABER: fortuna Zafer 

fortunaTV'deki TÜM YAZILARI İÇİN BURAYA TIKLA. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düzgün dille ve itham hakaret içermeyen yorumlarınız, editör onayından sonra yayınlanmaktadır. www.fortunaTV.com

🛒 GÜNLÜK YAŞAM



📡 DIŞ İÇERİKLER